ICE ICE BABY

Hallå fredag! Landade sent igår och imorse vaknade jag 7.30, klädde på mig ungefär 36 lager kläder och promenderade till Nyko. Där väntade ett mysigt och viktigt frukostevent tillsammans med #waroncancer som Bella bjöd in till.

Senare träffade jag Fredrika. Vi drack té och åt biscottis i min soffa innan vi gick en sväng ner på stan. Vi trodde ett tag att vi hamnat på Grönland och gick in på Riche för en kaffe. Ikväll väntar en lugn kväll, med en pasta, hemma. Precis vad jag behöver.

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - New years Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *