MY HONOR

Idag säger jag hejdå Barcelona och hej Stockholm! Vi landar med flyget klockan 12 ikväll och imorgon väntar ett frukostevent! Helt perfekt!

Imorse satt vi som vanligt ute och åt frukost, en sista gång innan resan hem. Så skönt, jag har hört att det just nu är en omöjlighet i Stockholm… För övrigt tänkte jag börja ta foto-uppdrag med min Honor 9, vet ni hur grym den kameran är? Helt otroligt, i en telefon! Ni måste spana in den luren. Ni kan även shoppa cases till från Richmond & Finch, bättre blir det väl inte?

I samarbete med Richmond & Finch och Huawei Honor 9

Posted in: Allmänt, Samarbeten

You might also like

Caroline Roxy - New years Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *