MORGON I EL MASNOU

Godmorgon höll jag nästan på att säga. Färska baguetter från bageriet i närheten är ett måste varje morgon. Imorse promenderade jag och mamma dit för att inhandla frukost. Det är så mysigt här, jag vill aldrig åka hem. Däremot är jag så illa tvungen, flyget går imorgon.

Det var längesedan jag hade en såhär lugn (?) semester. Från att alltid ha med kameran i väskan non-stop till att faktiskt lämna den hemma känns numer snarare som regel än undantag. Imorse tog jag med den, det är så vackert här i El Masnou.

Posted in: Resor

You might also like

Caroline Roxy - New years Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *