MORGON I EL MASNOU

Godmorgon höll jag nästan på att säga. Färska baguetter från bageriet i närheten är ett måste varje morgon. Imorse promenderade jag och mamma dit för att inhandla frukost. Det är så mysigt här, jag vill aldrig åka hem. Däremot är jag så illa tvungen, flyget går imorgon.

Det var längesedan jag hade en såhär lugn (?) semester. Från att alltid ha med kameran i väskan non-stop till att faktiskt lämna den hemma känns numer snarare som regel än undantag. Imorse tog jag med den, det är så vackert här i El Masnou.

Posted in: Resor
Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Oktoberfest! Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Caroline Roxy - Urban Deli Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *