MAKE ME HAPPY

Välkomna till bygisela.se, härifrån kan ni följa mitt obalanserade imunförsvar och mina andra besvär. Skämt åsido, men jag tycks aldrig bli bättre. Som ni kanske vet har jag knaprat antibiotika och legat i sängen senaste tiden. Jag är fortfarande trött, hängig och har en motivationsnivå så låg att jag snart kommer att lämna allt och gömma mig i en grotta.

Igår bidrog till Fredrika till ett leende på mina läppar. Hon kom hem till mig med en, eller snarare två påsar i handen. Hon hade köpt med sig frukost som vi åt i soffan tillsammans med en del välbehövligt prat. Så mysigt, tänk vad glad hon gör mig. Någon annan som gör mig glad är Omar, imorgon åker vi till Barcelona med min familj.

Posted in: Allmänt, Mat & Dryck
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *