HAVE A NICE DAY!

Idag kom jag efter en vecka i Köping tillbaka hem till Stockholm. Jag mötte Fredrika på Norrmalmstorg och vi promenerade därmed tillsammans till Mood-gallerian där ett event väntade. Vi provade kläder på Best of Brands, blev plåtade och hade det roligt. Därefter slog vi oss ned på Vau de Ville för en kaffe. Sista stoppet blev hemma hos mig, Jag lämnade sedan av Fredrika på en fotokurs (japp, jag åker bil här i krokarna), hämtade sedan Mickis och vi avslutade med sushi hos mig.

Imorgon och resten av veckan hittar ni mig på Steningekompaniet!

Mitt nya skal från Richmond & Finch! Har ni sett deras nya kollektion som skyddar HELA telefonen? Spana in den här! 

(I samarbete med Richmond & Finch)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *