LAST DAY: BARCELONA

Det trodde ni inte va? Jag är tillbaka! Efter att ha ätit en kur med Antibiotika, sovit omåttligt och bara haft att bli frisk som mål känner jag mig äntligen bättre. Vi hade det så bra i Barcelona. Bröllopet var väldigt fint, och allt där omkring. Det här var sista dagen med aktiviteter, vi hade precis ätit brunch med alla och var påväg tillbaka in till Barcelona för en sista natt. När vi sedan landade åkte jag hem till familjen i Köping och sedan blev jag sängliggandes.

Nu! Ska det hända grejer. Vad får ni veta snart.

Posted in: Resor

You might also like

Caroline Roxy - New years Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *