Pojkvännens dag, packning, middag och lägenhetsvisning. Summan av kardemumman. Min dag. Snart åker jag och Omar till Barcelona, så underbart. Imorse påminde han mig om att det var pojkvännens dag, hmph, hur kunde jag glömma…..? Han om någon skall firas! Trots att jag är mitt uppe i packning, jobb och lägenhetsvisning så måste jag överraska honom med något – vad får ni se senare! 

Ja, ni läste rätt. Imorgon är det en VIP-visning av min lägenhet som ligger off-market. Bisse, världens bästa mäklare ordnar med allt, hon är verkligen toppen! Har ni koll på hennes instagram kanske? Spana in bilder från min lägis där! Jag ska alltså förmodligen flytta! Det blir ett projekt.. Ni följer väl med? Mer om det väldigt snart! 

Åh, min fina lägenhet, jag spenderade faktiskt bara drygt ett år här! Nu emot nya äventyr..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *