BLOOMING BOUQUET

Godmorgon fredag! Som ni märker uppdateras bloggen riktigt segt. Anledningen är att jag jobbar, ungefär hela tiden. Min inspiration till att skapa något nytt, allt från outfits till granolaskålar är som bortblåst. Jag bara andas, äter och funkar. 

Nästa vecka åker jag med Omar och hans familj till Barcelona, PRECIS vad jag behöver, ska bli så roligt. Som sagt, mycket på gång men jag har inte övergett bloggen eller er, det kommer jag aldrig att göra. Tänker snarare kika in här lite då och då en period framöver, säga hej och berätta kort vad jag gör. När inspirationen är tillbaka kommer jag att uppdatera som vanligt. Instagram uppdaterar jag som vanligt så häng med där: bygisela 

Världens finaste hortensior som jag fick av Sara.

Posted in: Inredning
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *