BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT..

Äntligen! (?) Nu ska jag berätta för er vad jag gjort idag. Igår träffade jag Robert på Lifestyle Publishing. Allt gick väldigt snabbt, idag började jag som hans högra hand på kontoret. Jag kommer att ha praktik i ett par månader, med förhoppning om tjänst senare. Första dagen är alltså avklarad och det var riktigt kul. Jag platsar inte alls i skolbänken så jag ser det här som en riktigt bra utbildning.

Jag kommer främst att jobba med events och PR. Rena drömmen om ni frågar mig. Ni får hålla koll på min instastory imorgon, den kommer att uppdateras flitigt!

 

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Varit på show Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *