TODAYS BRUNCH


Inlägget är i samarbete med Egoiste. 

Okej, så dagen började med brunch. I världsklass! Det var så mycket mat och jag är flera timmar senare fortfarande mätt.. När jag gick i trean på gymnasiet och skulle driva UF-företag bestämde jag mig för att skriva en liten bok. Ni som följt mig ett tag har förmodligen koll på det. Det blev en café-guide med 10 av Stockholms bästa ställen (enligt mig). Egoiste var då ett av dem och jag var där väldigt ofta.

Nu var det ett tag sedan, att vara tillbaka var så mysigt (och gott).. Som jag skrev i det förra inlägget var det jag, Milana, Fredrika och Julia som var där. (Länkar på min instastory!)

Posted in: Mat & Dryck

You might also like

Caroline Roxy - Sparkling ocean Hedda Dibinger - My home in Berlin Caroline Roxy - Agent P Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - U-Bahn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *