LACKAT OCH KLART

Hallå söndag! Just nu ligger jag utslagen i soffan, mätt efter brunchernas brunch. Jag mötte Fredrika strax innan tolv, vi promenerade tillsammans till Egoiste där vi mötte Milana och Julia. Vi beställde så mycket mat, det var verkligen så himla gott.

BYXOR – STAND / SKJORTA OCH STICKAT – ZARA / SKOR UTERQUE / VÄSKA – LOUIS VUITTON

Imorgon väntar ett möte på morgonen, resten av veckan består av events och artikel-skrivande. Under helgen jobbar jag på Steningekompaniet. Något som vore så skönt är att åka till familjen i Köping.. Ta det lugnt, äta mammas mat och hänga med Estelle, (min lillasyster).

  

Posted in: Mode

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - 25-års dagen Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Paulina Danielsson - Hjärnskakning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *