LET’S TALK ABOUT SHOES:

Hörni! Ska vi snacka lite höstskor? Innan snön kommer och det blir allt för kallt tycker jag att vi börjar spana in skor som enkelt klär upp en outfit när man verkligen inte orkar anstränga sig. Det är väl precis det skor är till för. Oavsett om de är enkla eller flippade ska det vara enkelt att skapa något annat än bara en halvdan outfit med. Dessa passar dessutom i alla väder (nästan)..

  

De här två paren från Zara toppar listan på mina favoriter. Jag hoppas på att hitta de till höger. Tänker då matcha med skinnbrallor och hatt. Hur snyggt?

Ett annat par som jag är helt kär i hittar ni också på Zara (!!). De påminner mig om Diors klackar som man ser på alla inspo-accounts. Ni vet dessa?


Bildkälla: Här. 

De är verkligen helt underbara. Jag skulle matcha dem enkelt, till fringed jeans eller en lång skinnkjol. Däremot får jag nog satsa på budgetalternativet ovan först..

   

Här är mina andra måste-skor i höst! Tycker de är så snyggt sydda vid ankeln. Det bästa av allt är att ni hittar dem på & Other Stories.

Posted in: Mode
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *