SA NÅGON BRUNCH?

En svart kaffe, yoghurt och havrefras i all ära, men hallå. Spana in den här brunchen som Hanna Stefansson och L’or hade i fredags. Från Sturebadets entre tog vi hissen upp till våning fem där vi möttes av blommor och ballonger. Jag och Fredrika blev inbjudna av Tobias som också var där. Vi kom direkt från en visning och skulle sedan fota med Malin, jobba och gå på ett par events till så att få sätta sig och njuta av denna brunch var väl passande.

Senare på kvällen promenerade jag till Nellys förfest där jag mötte Calvin och Linus samt två härliga tjejer till. Vi tog hissen högst upp på Scandic Anglais där vi klev ut på terassen. Bellinis, blommor och och en klar himmel gjorde kvällen helt fantastisk. 

Igår på morgonen åkte jag och Omar till hans familj för att äta brunch. Ni som följer mig på instastory kan se hur det såg ut. Vi åkte sedan till Vaxholm och fiskade, önskemål från Omar då det är hans nya passion i livet. På kvällen åkte vi till min familj i Köping för att äta och slappa. Nu väntar en lugn söndag, äntligen..

Posted in: Mat & Dryck
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *