Här har jag lyst med min fantastiska frånvaro hela veckan. Här kommer en uppdatering! Igår käkade vi middag på 39Wäst med ett härligt gäng. Efter en riktigt god risotto hoppade jag, Viktor och två härliga tjejer in i en taxi som tog oss till Grand Hotel. Där möttes jag av en riktig kämpe, min fina vän Fredrika som sista tiden jobbat som en galning, sju dagar i veckan med tidiga morgonar och sena kvällar. Med en något rasslig röst, en vinröd stickad polotröja, ett par stora mörka solglasögon och håret i knut glänste hon ändå. Fashion Week startade ju igår och jag blir totalt såld. Jag älskar att gå på visningar, hela grejen. Kreativiteten, nytänkande och allt annat runt i kring det. Igår såg vi Naim Josefi’s kollektion. En vit klänning med förnamnet karaktär föll mig helt i smaken.

Väl där träffade vi Calvin och för min del bar det av med på en riktigt rolig efterfest på Café Opera. Ikväll väntar två events och imorgon tre, samtidigt är jobb prio ett. Vi får se hur det går, jag lyckas förmodligen också hamna i soffan med feber efter dessa kommande veckor..

Jag körde på mina Maje jeans, min LV Twist och paljettjacka från Zara.

Posted in: Livsstil, Mode
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *