SENSOMMAR OCH BALKONGHÄNG

Sensommarvärme. Finns det något härligare? Idag har jag jobbat på Steningekompaniet hela dagen. Jag tog sedan pendeln hem och när jag kom hem slängde jag (nästan bokstavligen) ihop en pasta. Jag har sesan flyttat mig med min kopp té mellan soffan och balkongen. Så mysigt, vad skulle jag göra utan min balkong.. Antingen så är jag övertrött på grund av att jag sover för lite, nästan så att jag känner mig halvkrasslig. Gissar på att allt jag behöver är sömn och att jag imorgon vaknar superpigg. Då väntar en frukost med Linn följt av ett spännande möte som ni förmodligen får veta mer om sen!

för några dagar sedan landade månadens Glossybox i brevlådan. Glans till läpparna och annat smått och gott gjorde mig glatt överraskad! Vill du också bli överraskad? Klicka här!

I samarbete med Glossybox. Inlägget innehåller en reklamlänk.

Posted in: Livsstil, Samarbeten
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *