FEST I LAURINSKA HUSET

Hösten kommer med stormfart. Med sig har den en drös av inbjudningar till events. Självklart så himla roligt! Igår hade jag två stycken på schemat, men lyckades bara pricka det första. Det var så trevligt så jag ville helt enkelt inte lämna. Det var en riktig New York känsla över det hela. Inget mindre än en lägenhetsvisning (snarare ett riktigt party..) av denna pärla (Länk!) i Laurinska huset. Otroligt häftigt och med ett förvånande kvadratmeterpris på 46 ooo:- (innan budgivning..) Omar hämtade mig sedan och vi bestämde oss för mat. Imorse vaknade vi till regn och en väderprognos som dock visar stor sol från klockan 16, som tur är. Efter jobbet väntar tjej-middag på Strandvägen 1 följt av en sväng till Vau De Ville eller Riche. 

På eventet hittade jag Tobias. Sist vi sågs var på resan till Finland. Vi båda samtyckte till att det borde göras ännu en, så kul som vi alla hade! Idag hittar ni mig på Steningekompaniet! 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *