GLOSSY GLOSSY

Brunch på Pom och Flora, möten, bilresor och avslutningsvis fika på Saturnus följt av Lägenhetsvisning och en middag på Riche.

Min måndag går inte att klaga på och på onsdag drar jag till Barcelona! Jag är ju absolut inte en smink-tjej, om man kan kalla det så? MEN! I juli-boxen från Glossybox fick jag bland annat ett puder och en läppenna som ni kan se på bilderna. Fantastiskt, det åker med i resväskan! Vill ni se mer av mina dagar så följ mig på snapchat (giselaas) eller instastory!

Till er som INTE prenumererar på Glossybox – KLICKA HÄR! 

Posted in: Allmänt, Livsstil

You might also like

Lisa Anckarman - ADIDAS EQT Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Zalando @ Way out west Caroline Roxy - Steam hotel Caroline Roxy - Way out west 20-17 Josephine Qvist - MALMÖ FESTIVAL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *