OH PANCAKE

Hej! Vilken fantastisk frånvaro? Ellerhur? Jag har jobbat hela helgen, utan avbrott förutom trötta kvällar. Imorgon ska jag packa för på omsdag åker jag till Barcelona!

Jag kan allt annat än att klaga – förutom på att allt i min garderob är anpassat efter ett något kyligare Sverige. Jag åker med halvtom väska och hoppas på bra reor. Imorgon ska jag hänga med en kompis på lägenhetsvisning och göra en helt otroligt fantastisk brunch – till mig själv (såklart).

På bilderna ser ni riktigt smarriga pannkakor. Önskemål från min syster när jag i torsdas var hemma i Köping.

Posted in: Allmänt, Mat & Dryck

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Josephine Qvist - HOME UPDATE Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT Hedda Dibinger - hair thoughts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *