PÅ EN CYKEL I KARLSKRONA

Imorse lämnade vi Båstad och åkte mot vår nya destination: Karlskrona. Vi hyrde cyklar och har sedan cyklat runt i staden i flera timmar. Knappt förän nu slår det mig hur underbart det är att semestra i Sverige.

BLUS OCH KJOL ZARA BALLERINA TORY BURCH

Imorgon åker vi till Kalmar för att äta lunch och sedan åker vi vidare till Öland! Min familj kommer dit på lördag och jag gissar på middag med hela gänget. Mina somrar som liten spenderades precis på samma ställe. Hos min bästa vän och hennes familj på Öland.

Foto: Mattias Lorén

Posted in: Livsstil, Resor

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR BRA DAG Sponsored - Zalando @ Way out west Paulina Danielsson - Öland Sponsored - Get your Glossybox today! Paulina Danielsson - Fina mjukisdressar! Caroline Roxy - Girls tour

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *