ROADTRIP!

Sa någon roadtrip? JA! För några dagar sedan ringde Omar mig och föreslog Båstad och imorse åkte vi. Första stoppet blir dock Tylösand där vi ikväll ska träffa några vänner. Ni som följer mig på snapchat kan se hur vi faktiskt tar oss ner. Förmodligen blir ni kanske lite förvånade.. Giselaas heter jag där om ni är sugna på att se mer!

TRÖJA DKNY JEANS ZARA VÄSKA LOUIS VUITTON

Nu förtiden bor jag i jeans och sköna tröjor. Förmodligen en period som snart stryker förbi, men såhär går jag helst ut just nu. Oavsett väder, tillfälle eller humör.

Posted in: Livsstil, Mode

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Varit på show Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Caroline Roxy - Winter wonderland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *