PETITE CHA…

Champagne. Igår kom min bästa vän till Stockholm, direkt från Öland. Med tanke på avståndet mellan oss ses vi sällan. För ett par dagar sedan överraskade jag Daniela med att vi faktiskt planerat en tripp till Öland nästa vecka. Igår överraskade hon mig med att dyka upp i Stockholm. Jag blev så glad. Efter en middag på Berns Bistro med Fredrika promenerade vi, med humöret på topp och moules i magen till Humlan. Vi bestämde oss för att gå från Petit Chablis till något mer bubbligt. Där mötte vi Omar, Mattias och Dino. Paula dök också upp med en vän så vi började direkt spana efter ett bord. Efter en timme hälften barhäng hälften sittande vid ett litet bord fick vi ett till bredvid. Vi ”dukade” långbord och frågade efter varenda lediga stol vi hittade. Efter en stund kom Daniela och Mickis. Som jag saknat henne! Slutord: Champagne.

POSTERS PETITE CHARLIE (länk)

Imorse resulterade det i att mina Prada Solglasögon blev ett måste på pendeln påväg till jobbet på Steninge.. För ett par veckor sedan kom ett bud med posters från Petite Charlie. Dessa ska ramas in och sättas in i garderoben, när den är klar.. Följer ni min instastory kunde ni också skymta en bricka från dem med texten ”but first Champagne”. Kanske lite för passande för mitt kök.

I samarbete med Petite Charlie.

Posted in: Inredning
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *