DARLING IM HOME

Sol, blå himmel, en soffgrupp med utsikt över sjön och en box med nödvändigheter inför sommaren. Glossybox överraskade med en djungelbox innehållandes bl.a min favorit när det kommer till after sun. Den kommer från Monu spa och luktar så fräscht. I boxen fanns också en highlighter, en ansiktsmask och ett torrschampo från Maria Nila. 

För några dagar sedan bokades äntligen en resa till Palma i mitten av augusti. Äntligen. Vi ska bo på vårat favorithotell i Illetas. Det är verkligen så vackert. Äntligen får jag se Tommy och Lennys (Mina extra-pappor) lägenhet. Barcelona i all ära, men det är inte mycket som slår den stranden.  

Posted in: Livsstil

You might also like

Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *