DARLING IM HOME

Sol, blå himmel, en soffgrupp med utsikt över sjön och en box med nödvändigheter inför sommaren. Glossybox överraskade med en djungelbox innehållandes bl.a min favorit när det kommer till after sun. Den kommer från Monu spa och luktar så fräscht. I boxen fanns också en highlighter, en ansiktsmask och ett torrschampo från Maria Nila. 

För några dagar sedan bokades äntligen en resa till Palma i mitten av augusti. Äntligen. Vi ska bo på vårat favorithotell i Illetas. Det är verkligen så vackert. Äntligen får jag se Tommy och Lennys (Mina extra-pappor) lägenhet. Barcelona i all ära, men det är inte mycket som slår den stranden.  

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG Lisa Anckarman - BRUDSMINK Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Caroline Roxy - 365 days Caroline Roxy - Shibuya crossing, Tokyo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *