DARLING IM HOME

Sol, blå himmel, en soffgrupp med utsikt över sjön och en box med nödvändigheter inför sommaren. Glossybox överraskade med en djungelbox innehållandes bl.a min favorit när det kommer till after sun. Den kommer från Monu spa och luktar så fräscht. I boxen fanns också en highlighter, en ansiktsmask och ett torrschampo från Maria Nila. 

För några dagar sedan bokades äntligen en resa till Palma i mitten av augusti. Äntligen. Vi ska bo på vårat favorithotell i Illetas. Det är verkligen så vackert. Äntligen får jag se Tommy och Lennys (Mina extra-pappor) lägenhet. Barcelona i all ära, men det är inte mycket som slår den stranden.  

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - NYHET FRÅN DW: Classic Petite Ashfield Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - TIPS OM DU VILL TA KÖRKORT Sponsored - Bangerhead - 20% rea Caroline Roxy - Cannes Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *