LÖYLY

Sommar sommar, sommar! Äntligen. Jag vet inte hur vädret är hos er, men här skiner solen och himlen är blå, det är vindstilla och jag njuter. 

Efter en dag på stan med mamma och pappa igår så lämnade vi alla Stockholm under kvällen. Vi åkte hem till Köping. Jag förstår inte att det alltid är lika skönt och fridfullt att lämna huvudstaden och komma hit. Lite senare på förmiddagen idag åker vi till Solmyra där vårt sommarställe ligger. Påtal om sommarställen så måste jag faktiskt att fortsätta tipsa om Helsingfors underbara platser.. 

Den sista dagen åkte vi båt ut till det här fantastiska stället. Det heter Löyly och ligger vid havsstranden på Ärtholmen i Helsingfors. Det är den perfekta utflyktsplatsen om du vill njuta och ta det riktigt lugnt. Här kan du äta en lunch i en härlig atmosfär tillsammans med havet. Det finns också bastu, brygga och en hel del annat. Jag och Fredrika valde att inte hänga med vårt gäng på bastubad. Dagen innan hade vi blivit kalla och våra halsar och bihålor var inte på vår sida. Istället hängde vi i loungen och såg oss omkring. 

Ni som besöker Helsingfors måste besöka denna underbara plats!


Posted in: Resor
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *