PANCAKES? SVAR: STORY

Ni är möjligtvis inte på jakt efter Helsingfors bästa american pancakes? Såklart att ni är! Jag har svaret: Story vid hamnen. Wow alltså. Förmodligen är de bland de tre bästa jag ätit i hela mitt liv (jag har ätit många). Kanske spelade atmosfären en stor roll i det hela. Inuti en gammal saluhall blandas blommor med häftig belysning och lite art deco känsla. Hit måste ni bara gå om ni besöker Helsingfors. 

STORY VANHA KAUPPAHALLI, ETELÄRANTA  

Min dag, hur ser den ut? Jag jobbar på Steningekompaniet till klockan 18. Därefter: kan vad som helst hända. Förmodligen är det soffan som händer.. På onsdag morgon går jag och Omar till Saturnus och äter frukost med Fredrika. Vi tänkte att det kan vara nödvändigt att ge honom en foto-kurs.

Posted in: Mat & Dryck
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *