WISH IT WAS YESTERDAY


En idé om att åka till Helsingfors på en weekend skulle nog aldrig slagit mig tidigare – förrän nu. Vilken fantastisk stad. Restauranglivet var minst sagt oväntat, även alla schyssta barer och andra hak som är gjorda för att bara hänga. En stad helt i min smak.

Om ni har följt min insastory eller snapchat kan ni bland annat se hur otroligt mycket mat vi ätit. Jag har aldrig någonsin sprungit från restaurang till restaurang för att få en smak av ALLT på det där sättet. Självklart älskade jag det och önskar att jag fick göra om det. Framförallt så hade vi otroligt kul tillsammans, en ’’Finlands-reunion’’ hos mig är redan planerad. 

Fredrika rockade metallic.

Helsingfors, jag kommer snart tillbaka! 

 

Posted in: Resor
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *