HELLO HELSINGFORS!

Imorse anlände vi till ett grått Helsingfors. Vi blev mottagna av Figge som sedan hängde med oss i en taxi till hotellet. Därefter besökte vi några måste-butiker i Helsingfors. Vi hann också med att äta olika rätter och testa olika drycker på 4 (!!) Restauranger. Gissa hur mätt jag är?.. 

Snart åker vi mot middagen och därefter vidare mot festivalen där the Weeknd spelar! Jag är klädd i jeans, min favoritkavaj från Daisy Grace och min nya klocka från Sir Douglas. Det är verkligen ’’pojkvän-känsla’’ över det hela då både kavajen och klockan är medvetet förstora. I like! 

För att följa i princip allt jag gör i Finland, kolla min instastory! (bygisela).

Första stoppet var på Samuji.

Andra stoppet var på Artek. Resten ser ni på min instastory!


Posted in: Inredning, Livsstil
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *