VARDAGSLYX

Insvept i min favorit sjal trippade jag runt sju-tiden i ett nyvaket Stockholm längs Birger jarlsgatan. På grund av en stressig morgon med aningen trasiga nelonstrumpor. Idag såg min morgon något mer lugn ut. Jag mötte Fredrika på Strandvägen 1 kl halv tio för att äta frukost. Det var så gott!

TRÖJA BUSNEL BYXOR & OTHER STORIES BALLERINA ZARA VÄSKA GUCCI SJAL LOUIS VUITTON 

Next up är att strosa runt på stan en liten sväng, sedan väntar två events. Håll er uppdaterade på min instastory!

Posted in: Allmänt

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - Tom ford glasses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *