BUT FIRST: BREAKFAST

Dagens första bild är på ett soligt vardagsrum. Klockan 09.20 åkte klackarna på och jag promenerade till Strandvägen 1 för att möta Fredrika. Vi satt ute i solen, beställde in lite för mycket mat och skrattade åt allt möjligt.

Sedan..

..Gick vi till Prada som hade rea. Fredrika fastnade för något riktigt snyggt och slog till. Jag tänkte vara sparsam och höll hårt i plånboken. Det visade sig att det gick sådär, jag slog sedan till på någonting annat i en butik bredvid..

Min fina vän Fredrika! 

Next upp är att snabbt svida om för att åka till ett event på Södermalm. Veganskt står på schemat, spännande! Därefter väntar ett event på Louis Vuitton, så roligt! Ha en bra dag, kram.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *