NEWS AND SATURNUS

Imorse stod min klocka på 06.35 och 07.30 mötte jag Michaela på Saturnus för att äta frukost. Chiapudding, croissant och kaffe gjorde susen. Efter frukosten guidade hon mig på sitt kontor. Efter ett par timmar, väntades på Johanna och Ali drack jag kaffe med mig själv som sällskap på Gretas, Haymarket. Därefter kom mitt första sällskap – butikerna öppnade.

Nu till något annat. Jag berättade att något hänt under förra veckan. Nyheten? Jag har sagt upp mig från Ur & Penn och har redan slutat. Jag känner mig nöjd med mitt beslut och jag vill fånga alla nya möjligheter som kommer i min väg.

Imorgon ska jag äta frukost med Fredrika och sedan ta en inspirationsrunda på stan. Klockan fyra väntar ett event tillsammans med bland annat Weleda följt av ett event på Louis Vuitton. Ha en bra dag! Kram.

Posted in: Mat & Dryck
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *