DET HÄR ÄR MITT LIV

Idag gjorde jag det – Något som jag tänkt på i ett par veckor. Som till en del förändrar mitt liv, till något bättre. Vad det är kommer jag att berätta mer om snart. Det handlar om en satsning, att anpassa mitt liv på det sättet jag vill leva det.

Imorse vaknade jag som vanligt i min säng i ett grått Stockholm. Jag åt frukost i sängen, gjorde kaffe i min kaffepress och tittade ut på molnen från balkongdörren. Grått men vackert, och med många möjligheter i luften. Imorgon fyller jag 21 år. Förundras över hur fort det går, grubblar för mig själv och tänker att nu, nu är det min tid. Jag ska satsa allt. Till min hjälp har jag min mini-ipad med Readly som svämmar över med inspiration.

I samarbete med Readly.

Posted in: Inredning, Livsstil
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *