WHATS UP?

Min fina vän Fredrika la för några dagar sedan upp ett inlägg med frågor. Tycker det är, av någon anledning så roligt att läsa sådana inlägg. Därför tänkte jag att ni nu ska få läsa kort om mitt liv i nuläget. Bilderna kommer från förra sommaren, de påminner mig verkligen om ett soligt Stockholm. Tagna av Malin Göransson. 

Vad gör du just nu?

Jag kom precis hem från jobbet, har landat i soffan och planerar vad jag ska laga till middag. Ikväll gör jag förmodligen tortellini.

Har du några sommarplaner?

Jag vet inte. Jag står inför ett beslut som jag inte var beredd på att fatta. Ja har bestämt mig, mer om det sen. I augusti är en Barcelona resa bokad, tänkte även försöka få in en till i juli och en tripp till Paris.

Vad ska du göra idag?

Ingenting, verkligen. Jag har jobbat på Steningekompaniet hela helgen och därför tar jag det lugnt hemma ikväll.  Jag har bestämt mig för att se Sex And The City, för ungefär 63:e gången..

Ska du göra något kul i veckan?

Kommande vecka – JA. På tisdag fyller jag 21 och på onsdag fyller mamma 50! Firande väntar både då och till helgen. Jag slås av tanken varje dag hur fort tiden går. Det känns som att jag nyss tog studenten!

Vad står högst upp på önskelistan?

Åh, så mycket så att jag inte vet vart jag ska börja. Mitt nästa köp blir målarfärg och gardiner till lägenheten.

Något du tänker på just nu?

Att jag borde ta promenader oftare, det skulle göra mig piggare – Jag kanske börjar imorgon.. (Fast hmm.. Sa jag inte det igår också..?)

Vad är det bästa med sommaren?

-Allt! Vad slår en sommarkväll i stan med vännerna? Eller en kväll vid sjön, i lugnet. Inte mycket. Sommarklänningar, utsläppt hår och fräknar. Jag välkomnar sommaren med öppna armar. 

Hur mår du idag?

Jag mår bra! Jag är taggad för en ny rolig vecka och att värmen äntligen börjar komma.

Posted in: Allmänt, Livsstil
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *