CASUAL

Godmorgon onsdag! Igår firades Sveriges Nationaldag. Jag själv stod bakom kassan på Steningekompaniet. Denna gång tog jag plats utomhus bakom glassdisken. Många valde att fira sin dag på Steninge vilket resulterade i mycket folk, ingen tid för lunch och därmed.. Sju glassar för min del.

JACKA AKRIS PUNTO VÄST ZARA JEANS H&M SNEAKERS OCH VÄSKA LOUIS VUITTON 

På kvällen kom mamma hit. Vi åt middag på Sthlm Tapas och drack sangria. Blev påmind om Barcelona och insåg att jag måste boka en resa snarast. Ikväll väntar ett event med Nelly på Berns. Det är visning av Filter, en ny dramaserie som de skapat tillsammans med Perfect Day. Spännande!

Posted in: Mode
Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Fredagslistan Alexandra Nilsson - #TBT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *