BREDABLICK


Måndag, snart juni och sol. Godmorgon! Idag jobbar jag och min huvudvärk hemifrån, fortfarande hos mina föräldrar. Dessa bilder var jag snabbt tvungen att knäppa. Jag sitter i köket och solen skiner in genom fönstren. Jag skriver om våra nya konceptbutiker på Ur & Penn. Butikerna får ett riktigt ansiktslyft! Vill ni besöka någon kan ni gå till bl.a femman i Göteborg eller Drottninggatan 52 i Stockholm.

Just nu planerar jag för fullt hur jag ska göra i min lägenhet och främst när. Det kommer att bli så snyggt. Inspirationen? Den kommer från Köping, mamma och hennes öga för inredning är beundransvärt. Ikväll väntar en sommarfest på Josefinas, hoppas hoppas att solen stannar kvar.

Posted in: Inredning, Livsstil
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *