MISTER FRENCH & QUEENS

Igår samlades ett glatt gäng med tjejer på Mister French – För en väldigt viktig middag! Nina Rung som är kriminolog och debattör gästade och talade om våld i hemmet, främst hos flickor. Det slog mig hur fruktansvärt det är och hur hemskt många har det. Över middagen kom vi alla överens om att vi självklart måste lyfta problemet. Hashtagen #DigitalQueen symboliserar hur starka vi kan vara tillsammans. Influencers når ut till ofantligt många, speciellt tjejer. Vi alla kan göra något! Vi fick hoodies och kepsar broderade med just hashtagen.

Idag har jag sovit ut, ätit french toast på Saturnus och njutit av ledighet. Nu är jag hemma hos familjen i Köping för en lugn helg. Jag älskar att komma hit, här kan jag koppla av på riktigt. Iallafall för några minuter..

Kanske den roligaste bordsplaceringen jag sett! Vi alla fick iPhone skal föreställande oss själva som riktiga queens!

Mr French serverade oss en 4-rätters middag, mums! Här: Tuna tartar.

Posted in: Livsstil, Mat & Dryck
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *