TONER AV BLÅTT

I söndags hade jag en sådandär dag då jag bara tog det lugnt – Jag gick upp, åt en frukost på balkongen och tog på mig en klänning. Åkte sedan ett par tunnelbanestationer till Tommy och Lenny. Vi åt glass, njöt av solen och självklart var Otto också med. Idag, ser det aningen annorlunda ut. Jag har minst sagt fullspäckat schema och jag har bestämt mig för att ni helt enkelt får följa med!

KLÄNNING FRÅN PROVRUMMET.SE (I SAMARBETE MED PROVRUMMET MOOD GALLERIAN) BALLERNA TORY BURCH VÄSKA LOUIS VUITTON

Jag uppdaterar min snapchat med i princip allt jag gör idag. Giselaas heter jag där, ni måste följa med! Ikväll väntar ett event som Ur & Penn har med Adviral på Mr French. Jag är både inbjuden och lite fixare. Nu ligger också nya startsidan uppe! Det är ännu inte helt klart, men hallå! Hur snyggt blev det inte?!

Otto! Världens bästa hund.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *