VM-GULD OCH FIRANDE

Ni som följer mig på snapchat och ser min instastory såg förmodligen gårdagens oförglömliga kväll – Igår fick jag en lite hemlig inbjudan till Mr French. Svenska landslaget firade sitt guld och även jag. Det var så fantastiskt roligt, så mycket glädje, skratt och dans. Som sagt, kvällen förblir oförglömlig!

TILLBAKABLICK – BARCELONA 

Hörni! Har ni märkt att jag nu flyttat bloggen? Så roligt! Det här kommer att bli en spännande resa – Självklart ska ni följa med! Nu väntar dagar fulla med jobb. Imorgon har vi vår stora nyöppning på vår flaggskeppsbutik. Jag rullar ut röda mattan och blåser upp ballonger. Hälsar er välkomna klockan sju på morgonen. På kvällen har vi ett event på Mr French tillsammans med Adviral. Jag blir förmodligen lite fixare och också deltagare.

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *