SOMMARFEST

Wow vilken dag – Först möttes vi alla upp på Antalis där Micael Bindefeld har sin utställning av inbjudningskort. Jag måste tipsa er om att gå dit, den slutar på onsdag! Efter 45 minuter mingel och prat om vilka fantastiska inbjudningskort det faktiskt skickas ut promenerade vi i ett led till Mr French. Där möttes vi av Isabella som välkomnade oss med ett stort leende. Väl på plats bjöds det på ostron och Champagne. Min dag avslutades sedan med en inflyttningsfest. 

KLÄNNING BORN IN STOCKHOLM VÄSKA PRADA

Dagen till ära har jag ätit frukost på balkongen med solen i ansiktet. Så underbart! Frappuchino, juice och croissants. Så ser en frukost ut en helg om jag får bestämma. Enkelt med gott! 

Visst är min nya klänning helt underbar? Ni hittar den HÄR!


Vi matchade med blomkransar från Ur & Penn.
Inlägget är i samarbete med Born In Stockholm.

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *