LÖRDAG OCH MINA PLANER

Lördag! Äntligen. Sol, sommar, värme – Så underbart! Idag har jag med hjälp av Gertrude och Linda på Bindefeld ordnat ett litet event med några härliga tjejer. Bindefeld har nämligen en utställning på Birger Jarlsgatan som endast pågår några dagar till. Vad passar då inte bättre än att gå dit med ett riktigt härligt gäng med tjejer och titta på utställningen med lite bubbel? Toppen, tänkte jag.

EN MIDDAG PÅ WIENERCAFEÉT I VECKAN

Efter utställningen går vi alla till Mr French där det väntar dagsfest! Isabella bjöd in oss så att denna dagen blir misslyckad känns omöjligt. Ostron och Champagne utlovas så klagomål finns inte på kartan. Ni kan följa hela min dag på Instastory och på snapchat (giselaas).

Posted in: Allmänt, Mat & Dryck
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *