SKEPP OHOJ!

Igår klev jag på båten M/S Molly som lättade ankar och tog oss ut på vattnet i ett par timmar – Där innan hann jag med 1/3 av ett event med Ur & Penn’s kontor. Vi var på Rigoletto och hade en liten avtackning för en kollega och vän som snart slutar. Jag hann endast med ett glas Champagne och lite prat innan jag sprang iväg till Kajplats 21. The Wine Company hälsade oss välkomna med ett glas Champagne. Därefter gick vi en trappa upp där ett dukat bort välkomnade oss. Vi testade tre viner och avslutade med Champagne. Mina favoriter blev Sauvignon Blanc och bubblet som vi avslutade kvällen med.

Vill ni prova på en liknande upplevelse? Klicka HÄR!

(inlägget innehåller adlinks).

Jag hade på mig min fina blus från Daisy Grace och svarta kostymbyxor från Zara.

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *