BIG NEWS!


Ett soligt Göteborg övergick till något lite mer mulet – dagen vi skulle åka hem. Vi kom till Stockholm där vi möttes av solen. Väl i Stockholm hämtade Omar mig och jag hann bara hem och byta om innan jag skyndade på Omar att köra snabbare till Wallingatan 12. Där var det mingel innan den stora festen på Kåken för att fira att Blogfame precis växt till Adviral! Det var fantastiskt roligt! Under kvällen firade även något annat.. nämligen..

KJOL DAY BIRGER ET MIKKELSEN BLUS ZARA SKÄRP OCH VÄSKA LOUIS VUITTON SKOR UTERQUE KLOCKA OMEGA

Nu till en annan nyhet: Jag är numera chefsredaktör! Det känns fantastiskt roligt, och overkligt! Den nya bloggportalen är snart färdig att lanseras och då kommer ni så klart att få se och veta mer. Det enda jag kan avslöja är att det är fantastiska bloggar på portalen, både tjejer och killar. Detta betyder såklart att även jag flyttar över bloggen dit. Jag är otroligt taggad, den här sommaren kommer att bli så rolig. Jag kommer att jobba kvar på Ur & Penn som vanligt, bloggportalen blir mitt andra jobb så fort jag inte håller på med UP. Efter en hektisk helg är jag och Omar hemma hos mamma och pappa i Köping. Vi ska iväg på en middag ikväll, kostym, klänning och mina högsta klackar väntar! Följ min dag på instatory och snapchat: giselaas

Next up: en vårig fotografering för Ur & Penn!

Förresten! Visst blev min tan från Salong Tigerfeldt bra?! Ni måste kolla upp den salongen.

Posted in: Allmänt, Mode
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *