GÖTEBORG CALLINGGodmorgon fredag och närmare bestämt Göteborg! 
Igår när vi anlände vi med MTR Express möttes vi av sol. Vi gick direkt till hotellet som låg ett par minuter från centralen. Jag fick en minst sagt fabulös nyckel till rum nummer 305. Där väntade skönhetsprodukter i mängder på min säng. Kicks och spoil concept är faktiskt ganska bra på att skämma bort. Därefter möttes vi alla i sviten där vi drack Champagne, åt snittar (jag promotade deras tryffelsnittar för alla) och minglade. Därefter begav vi oss till Kicks nya butik och sedan vidare till Toso!

Nu ska jag möta Fredrika för en lång frukost och sedan tar vi tåget tillbaka till Stockholm igen. Min instastory och snapchat fick jobba hårt igår så ni kan se hela min kväll där!

Posted in: Allmänt, Resor
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *