SUNDAYS

Hejdå söndag och hej måndag – Igår, på min lediga dag hade jag en hel del planer på det jag tänkte göra. Istället låg jag i sängen lite längre än vanligt, åt choklad och mötte sedan Mattias utanför mig för att sätta oss någonstans i Solen. Vi hamnade på Vau De Ville. Efter en stund kom Mickis och hakade på vårt tåg.

JACKA AKRIS PUNTO KOSTYMBYXOR TIGER OF SWEDEN SKOR UTERQUE VÄSKA LOUIS VUITTON

Vi bestämde oss för lunch och vad passade inte bättre en Diplomat och deras fantastiska Sashimi. Det var så bra! Att sedan mineralvattnet kostade 55 kronor är en annan historia.. Efter en liten promenad landade vi till sist i min soffa med varsin cappuchino. Nu är jag är tillbaka på jobbet och idag sker fotograferingar. Vi ska nämligen fota alla klockor på handled. Det kommer att ta dagar..!

Idag fyller också världens bästa Angelica 21 år! Grattis Grattis Grattis!

En kaffe i solen på Vau de Ville

Påväg till Diplomat!

Mums, sashimi och det dyra mineralvattnet..

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *