GODMORGON LÖRDAG

Godmorgon lördag och ledighet – Eller? Nej, jag är aldrig ledig, skulle jag vilja påstå. Jag sätter mig snart i bilen och åker ut till Steninge slott för en dag på Steningekompaniet. En fantastisk inredningsbutik med allt för hemmet, presenten till 50 årignen eller vad ni nu vill. Ikväll väntar sedan G-Star Raw event med Oliver. Jag håller er uppdaterade på min snapchat! (giselaas) 

På bilderna ser ni en mindre verision av mig. Min megasöta lillasyster. Med tanke på hennes stil och karisma skulle hon passa perfekt bakom tangenterna på en blogg. Jag håller er uppdaterade på den biten! Ha en fin lördag! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *