UP NEXT:

Solen, vad hände? Vart tog du vägen? Grått och kallt, är november tillbaka kan man fråga sig? Igår skruvade jag upp tavlor, åt spaghetti med vegetarisk köttfärssås, ska man istället kanske kalla det för qournfärs..? Visste ni att jag är vegetarian? Jag äter fisk och skaldjur, allt annat kött är ett stort nej. 

UNDERBARA STRANDVÄGEN 7 

Jag fick nyss ett stort arbete på jobbet. Ett enormt (för mig) event ska hållas i Augusti. Håller andan, tänker och hoppas att jag får till det som jag vill. Jag har även ett annat stort projekt som snart ska ros i land och jag kan knappt bärga mig! Ska bli så roligt att få berätta den stora nyheten för er! Mer om det inom väldigt kort… 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *