ETT SNABBT STOPP

Ett stopp på Egoiste har aldrig skadat – Inte ens för en lite för varm cappuchino. Det perfekta stället att pausa shoppingrundan med hittar ni i Mood-gallerian om ni frågar mig. Jag och Estelle bestämde oss för en fika innan vi skulle till hattbaren på NK. Hon letade efter den perfekta baskern och hittade den. Själv letade jag efter den perfekta lemon-tarten, även jag hade turen med mig. Jag är inte förvånad över hennes stil. Min 15-åriga syster är minst sagt trendig! En stor inspirationskälla. 

Tisdagen började med lite kontorsjobb följt av ett morgonmöte. I matlådan fanns tryffelpasta som jag snarare såg som en brunch (jag åt lunch klockan 11). Därefter väntade google analytics kurs i gamla stan. Väldigt givande! Jag slutar aldrig förvånas över hur väl internet faktiskt känner oss på djupet.. Nu avrundar jag dagen med en kopp té, chips och philadelphia. Min specialité! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - 25-års dagen Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Paulina Danielsson - Hjärnskakning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *