APRILVÄDER

Hej på er! Hur har ni det i vår/snövädret? I Stockholm pendlar det mellan strålande sol och molnigt med snö. Klassiskt april-väder gissar jag på. Imorse vaknade jag och Estelle av att solen sken in. Att ha si lillasyster på besök är underskattat! Vi gick upp, gjorde frukost och tog det lugnt. Efter ett tag tog vi oss ut på stan. Vi började med en runda på NK för att senare gå för att äta på ett av våra favoritställen. Poké Bowls är det som gäller om man frågar Estelle. Efter lunchen bestämde vi oss för att äta mer och hamnade på Egoiste. 

KAPPA KAREN MILLEN JEANS ZARA BLUS COS VÄSKA OCH HALSDUK LOUIS VUITTON

Next up – Lämna Estelle på centralstationen och bege mig till Sankt Eriksplan! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *