Matens helg lider mot sitt slut – I fredags käkade jag och Kristoffer brunch på Broms vilket blev den inledande tallriken på påskhelgen. Igår, sedan jag kom hem har jag inte gjort annat än att äta. Igår åt vi en riktigt riktigt god middag. Löjromstoast till förrätt. Sedan tryffelrisotto med pilgrimsmussla (!!) och avslutningsvis romflamberad ananas med coco-glass. Okej, jag har levt som en drottning de här dagarna. Det är verkligen inte mycket som slår mammas mat, kanske inte ens Riche. 

Om ni anger koden bygisela20 så får ni 20% rabatt HÄR!

Idag tar jag med mig Estelle och åker hem till Stockholm. Vi tänkte oss en middag ute, helst ute-ute. Strandvägen 1:s uteservering är faktiskt ganska svårslagen. 

Jag åt Egg’s Royal! Ovanligt ellerhur? 

Broms, så trevligt om man eftersöker ett avslappnat brunch/lunchställe. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *