GLAD PÅSK! Idag åkte jag hem till mina föräldrar i Köping. De var påväg hem från Sälen och som tur var hann jag före. Jag hade köpt påskägg och en liten present till världens bästa lillasyster och hann precis gömma dem. Hon blev så glad, det är det bästa jag vet! Blusen på bilden fanns i ett av påskäggen. Förmodligen hennes nya favorit i garderoben, iallafall som det verkar. 

Nu: Min present till er kommer från fantastiska Readly! Jag fick världens bästa (och största) påskägg från dem i veckan. I botten, under allt godis låg en iPad 4 mini! Gissa om jag blev glad. Nu kommer jag att kunna läsa alla tidningar på en något större skärm. 

Gå in på följande länk: readly.se/free och få en gratismånad! Hur perfekt låter inte det? 

Nu väntar en middag med familjen! Följ mig på snapchat (giselaas) för att som vanligt, få se lite mer än vad ni får göra här. 

I samarbete med Readly! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *