COSMETIC POUCH

En helt vanlig vardags-makeup – Jag har tidigare fått frågor om vad som finns i min neccesär, om jag har några bra knep och vilket läppstift jag använder. Sanningen är den att smink inte är min starka sida för fem öre. På morgonen lägger jag tiden på att slita ner plagg från galgar i garderoben, intala mig själv att jag kanske inte borde bära helsvart sju dagar i veckan för att sedan lämna en klädhög på golvet som tas om hand när jag kommer hem. Det är alltså inte helt ovanligt att det sker cirka fyra ombyten hemma hos Gisela varje morgon. 

Sminket får därför tio minuter av min dyrbara tid. Först lägger jag en foundation, rakt upp och ner. Jag har inga tips eller knep på hur, jag bara penslar. Sedan får en ögonskugga ta plats på ögonlocken, oftast brun/beigea toner men ibland förekommer även grått. Därefter ser jag om mina fransar är vän med mascaran eller inte. Ibland uppstår bråk och det ser snarare ut som en rabatt med ogräs än ett par sminkade ögonfransar. Läpppennan är mitt starkaste vapen. Konturerna syns inte så tydligt, jag lägger bara en liten markering längs kanten av läpparna. Den går i samma ton som mitt läppstift från Lancome. Sist med inte minst – lite rouge i en brun ton! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *