YOU HAD ME AT HELLO

Barcelona you had me at hello – I min gula bandana och mitt fantastiska set i siden vandrade jag med mina tre vänner längs hamnen. Vi stannade till på One Ocean Club och åt sushi, ren lyx! Efter mycket letande efter denna utstyrsel fann jag den äntligen! Kavajen har varit slut i min storlek i flera veckor, jublade därför när jag sprang in i den på Zara. Den fick väldigt mycket uppmärksamhet under kvällen, det är den så värd tycker jag. 

BYXOR KAVAJ & BANDANA ZARA SKOR TORY BURCH SOLGLASÖGON PRADA KLOCKA UR & PENN

Idag har vi en liten plåtning på kontoret! Vendela och Vanessa kommer hit och temat är vår! Kommer att bli så roligt. Kristoffer rycker in och hjälper mig med fotoutrustningen samt att ta bilderna. Vilken tur jag har som har så många fantastiska människor runt omkring mig! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *